Dombornyomott csempe akár készletről is az Inotai Tüzépen

Burkolat trendek. Te melyiket választanád?

Óriási trend az óriás burkolólap

Az elmúlt pár évben nagyon menő lett óriás burkolólapot választani. Míg 15 évvel ezelőtt a 30×30-as méretű lapok voltak a menők, manapság már a 30×60, 60×60-as vagy akár a 60×120-as lapok kapnak nagyobb teret a lakberendezés során. Ezeket akár a földre, de akár a falra is lehet tenni. Fontos tudni, hogy lerakásuk nem egyszerű, mindenképpen nagy szakértelmet igényel, éppen ezért legyünk körültekintőek a szakember kiválasztásában.

 

Óriáslapok lerakása Inotai Tüzép

Kép: Canva.com

 

Dombornyomott vagy 3 D-s csempék

A dombornyomott csempéket a fürdőszobában és  a konyhában is  használhatjuk, hogy egy kis izgalmat csempésszünk a hagyományos csempék mellé.  A formák és  a színek kombinálásával  pedig még egyedibb hatást érhetünk el.

 

Dombornyomott csempe akár készletről is az Inotai Tüzépen

Kép: Canva.com

 

A 3D-s hatású csempék különböző méretekben és mintázatokban kaphatók, alkalmazkodva az egyes csempe családok alapcsempéinek méretéhez.  A mintázatok lehetnek geometriai, hullámokat idéző vagy dombornyomott felületek. Nemcsak a fürdőszobában vagy a konyhában alkalmazhatók, de egyedi hatásuknál fogva érvényesülni tudnak akár a nappaliban is.

 

3D hatású csempék kaphatók az Inotai Tüzépen

 

Metrócsempék

Napjaink egyik legnépszerűbb falicsempe fajtája. Fürdőszobában és konyhában is jól mutat. A gyártók a klasszikus formát előszeretettel ötvözik modern mintákkal. A mintásak jól kombinálhatók az egyszínűekkel. Minden stílusú enteriőrbe jól illik.

 

Konyha metrócsempével kialakítva. Óriási választékban kapható metrócsempe az Inotai Tüzépen.

Kép: Canva.com

 

Ha felújítás vagy építkezés előtt állsz, keresd fel az Inotai Tüzépet Várpalotán a Fehérvári út 43.  szám alatt, ahol bemutatótermünkben bő árukészletből választhatsz, illetve ami nincs készleten azt megrendeljük neked az általunk forgalmazott gyártók katalógusának bármelyikéből.