ÉPÍTŐANYAG

Célunk, hogy vásárlóink igényeit szem előtt tartva az építkezéssel, felújítással kapcsolatos bármely kérdésben tanácsot adjunk, az építkezés eltérő fázisaiban kedvező megoldásokkal szolgáljunk.

Cégünknél megtalálható az építőipart kiszolgáló teljes áruválaszték a nehéz építőanyagoktól a szigetelőkön, vakolatokon a tetőfedõanyagokon át, a nyílászáró és burkoló anyagokig a legújabb hazai és egyre több külföldi gyártó legkorszerűbb terméke.

CSEMPE, PADLÓLAP

Számos olasz csempegyárral közvetlen kapcsolatban állunk, a teljesség igénye nélkül, néhány nagyobbat megemlítve: Marazzi, Piemme, Cir-Serenissima, Arpa, Gazzini, Tuscania, Gold art, Granito forte, Musis. Közvetlenül a gyárakból importálunk, így alacsony árakat, nagyfokú rugalmasságot, gyors szállítási határidőt tudunk biztosítani. Az olasz import mellett kedvező kondíciókkal forgalmazzuk a Zalakerámia gyár teljes szortimentjét. Fentiek mellett lengyel, spanyol hidegburkolatok teszik teljessé választékunkat. Bemutatótermünkben 3D látványtervező program segítségével készítjük el a megálmodott fürdőszoba tervei

FÜRDŐSZOBAI BERENDEZÉSEK

A fürdőszoba egy olyan helyiség, amelyben meglepően sok időt töltünk el annak ellenére, hogy elsőre ezt észre sem vesszük. Itt indítjuk el a napot és általában itt is fejezzük be.  Ennek köszönhetően fontos, hogy a fürdőszoba kielégítse az összes igényt, és lehetőleg ne kelljen felesleges kompromisszumot kötnünk. A megfelelő design és elrendezés megtervezésnél ne csak a kinézetet, de a praktikusságot és a funkciót is tartsa szem előtt.

LAMINÁLT PADLÓ ÉS PARKETTA

Rendkívüli széles csempe- és padlólap-kínálatunk mellett nagy választékkal rendelkezünk egyéb burkolatok és burkolóanyagok terén. Prémium minőségű parkettákat és kültéri decket Olaszországból (Tavar) importálunk, vinyl padlókat pedig a lengyel Tarkett gyárból.

BURKOLÁSI SEGÉDANYAGOK

Cégünk a segédanyagok széles választékát kínálja vevőinknek az alapozóktól a ragasztókon keresztül a fugázókig, élvédőkig.

Burkolatalapozók többféle gyártótól és többféle kiszerelésben állnak rendelkezésre, akár nedvszívó aljzatra (beton, tégla), akár nem nedvszívó aljzatra (már meglevő burkolatra: „lapra-lap”) van igény. Ragasztóink többféle minőségben, beltérre, kültérre és lapmérettől függően állnak vevőink rendelkezésére

Fugázóinkat, szilikonjainkat a Mapei Kft.-től tudjuk biztosítani vevőinknek.

Élvédőinket akár műanyag akár fém kivitelben elérhetik. Íves, L-alakú élvédőink, teraszprofiljaink, burkolatváltóink többféle minőségben vásárolhatók meg. Fő beszállítóink műanyag csempeélvédők esetén a Péplast Kft., fém élvédők, profilok esetén a Viarprofil Kft. Igény esetén a Schlüter-Systeme KG német gyártótól is tudunk vevőinknek prémium kategóriás élvédőket rendelni.

WELLNESS TERMÉKEK

Ki ne szeretne egy fárasztó nap után otthonában lazítani?

Kikapcsolódásra szükségünk van, de ehhez nem feltétlenül kell kimozdulnunk. A wellness hétvégék hangulatát megidézhetjük otthonunkban is, sőt, még többet is kaphatunk ennél egy masszázsmedence vagy szauna telepítésével, ami hosszú évekig szolgálhatja jóllétünket.

NAPELEM

Napelemes rendszerrel örökre megszabadulhat a villanyszámlától! Kímélje meg magát az állandó számlaáradattól, váltson most! Időtálló, magas hatékonyságú napelemes rendszerek. Díjmentes felméréssel és teljes körű ügyintézéssel segítünk Önnek is zöldebb és olcsóbb módon biztosítani a villamosenergia-szükségletét.

Építőanyag

Építőanyag

Csempe és padlólap

Csempe és padlólap

Fürdőszobai berendezések

Fürdőszobai berendezések

Laminált padló és parketta

Laminált padló és parketta

Burkolási segédanyagok

Burkolási segédanyagok

Wellnes termékek

Wellnes termékek

Napelem

Napelem