Szürke fehér kültéri vakolat. Vékonyvakolat több színben. Inotai tüzépen lehet több színből választani. 2024 trendi kültéri vakolat színek.

Trendi kültéri vakolatok 2024-ben

A 2024-es OTTHONFELÚJÍTÁSI PROGRAM során külső szigetelésre is lehet pályázni az energia korszerűsítés jegyében.

 

A hőszigeteléssel és az energiamegtakarításon túl házunk új arculatot is kaphat megfelelő és trendi vékonyvakolat választásával.

A modern vékonyvakolatok tartós megoldást nyújtanak épületeink végső felületképzéseként, ezen felül a gazdag színválasztéknak köszönhetően esztétikus megjelenést kölcsönöznek minden homlokzatnak.

A különböző vékonyvakolatok műszaki paraméterének tekintetében különbség van a kötőanyag típusa alapján, ez alapján minden gyártó esetében 3 -féle vakolatot különböztetünk meg:

  • akrilbázisú vékonyvakolat: kiváló ár-érték arány
  • szilikon alapú vékonyvakolat: a szilikon kötőanyagnak köszönhetően rugalmasabbak, repedésáthidaló képessége jó, ezért az alatta lévő szerkezet kisebb mozgásait sérülés nélkül tudják felvenni
  • szilikát vékonyvakolat: kiemelten páraáteresztőek, így ásványgyapotos hőszigetelésre és vályogházakra ezeket ajánljuk
2024-es trendi vékonyvakolatú ház. Otthonfelújítási program 2024.

kép: Canva.com

 

Milyenek a kültéri vakolat TRENDEK 2024-ben?

 

Szakértők szerint napjainkban inkább a naturális színek, amik vonzóbbak a kivitelezők és házépíttetők körében. Nagyon népszerű a bézs, a barna, a fehér és a szürke.

Azonban a színeken és a festésen túl a felületek struktúrájának megváltoztatása, kiválasztása tovább növeli a mozgásterünket otthonunk egyedi karakterének kialakításában.  A különböző dekorvakolatok (pl. a Cemix Kft Magic Decor) és hozzájuk tartozó eszközök alkalmazásával izgalmas struktúrákat (pl. betonfelületet vagy faerezetet utánzó felületet) kaphatunk.

https://hu.cemix.global/hu/TudasTar/Homlokzati-megoldasok/Dekorvakolatok

 

Szürke fehér kültéri vakolat. Vékonyvakolat több színben. Inotai tüzépen lehet több színből választani. 2024 trendi kültéri vakolat színek.

Kép: Canva.com

 

Ha vakolás előtt állsz, jusson eszedbe Várpalotán az Inotai Tüzép.

Ha nem tudsz dönteni a nagy színválaszték között, kollégáink szívesen segítenek a döntésben.

Telefon: 06-30-500-9458

Cím: 8100 Várpalota, Fehérvári utca 43-45.